Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео GT 1.9jtd мнения

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа Ромео GT 1.9jtd мнения

Здравейте колеги, нов съм във форума. Карам фиат пунто 1.2 16в и съм решил да го сменям. Спрях се на 2 коли Alfa Rome gt 1.9jtd и golf 5 2.0 tdi. Въпросът ми е относно алфата с въпросният двигател 1.9jtd.Ще съм благодарен ако някой ми даде мнение за автомобила и ме интересува проблемна ли е колата и ако е така, кои са слабите места?

Алфа GT-Голф

Взимаш Алфата!!!
    Без повече коментар!!!

А за нея прочети раздела има доста полезно инфо!
    sigpic
    Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
    156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
    147 JTDm 140-Малката манекенка
    GT- JTDm 150

Comment

по добре сравни алфа гт и широко голфа не се вписва в катинката за спортна кола отностно жтд по добро е и от тди
      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
      Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
      Ramstein - Benzin
      https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

JTD-то е бетон! Не знам как успя да сравниш алфа гт с...... голф...
        www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

+1 за гоУфа !
          Много ми харесва как се отваря багажника от емблемата !!
          sigpic
          Alfa Romeo GT JTD 16v `04
          Alfa Romeo 147 JTD 8v `02 ex
          Fiat Bravo GT TD100 `97 ex

Comment

Колега ... да караш алфа и да караш голф разликата е от тук до не знам къде .. седни в едно ГТ и в един голф и сам ще го разбереш за части от секундата .. Принципно колата страда предимно от окачване ..
            Земи си ГТ не му мисли
            Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
            Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

И аз съм много повече за алфата. Като визиия и като дизайн е много по хубава и със сигурност усещането е много по добро от голфа, единственото нещо което ме притеснява да не се окаже много проблемна алфата, но не ми се вярва след като изчетох почти всичко за нея се навих.

Comment

Първоначално публикувано от s_nikolov Покажи съобщение
                И аз съм много повече за алфата. Като визиия и като дизайн е много по хубава и със сигурност усещането е много по добро от голфа, единственото нещо което ме притеснява да не се окаже много проблемна алфата, но не ми се вярва след като изчетох почти всичко за нея се навих.
                Вземи Голф-а. Утре като ти изпищят носачите на предницата, термостата и датчика на коляновия вал и ще псуваш по Форума какви боклуци са Алфите. То, не че Голф-а няма да се чупи, ма поне ще ревеш в друг форум И ако мислиш алфата да я поддържаш като Голф - ми пак си помисли
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Приготви си 2к лева над цената за закупуване, за която и да е кола, за да стане читава
                  ex - 147 16v multijet

Comment

Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение
                    Приготви си 2к лева над цената за закупуване, за която и да е кола, за да стане читава
                    Мисля, че малко прекаляваш с черногледството, пълно е с нормално поддържани коли, просто трябва хубаво да гледаш преди покупката.
                    Giulietta 1,6 JTDm 2013
                    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

регистрация, каско, ГО, данък, ремъци, ролки,масла, филтри, евентуално съединителче, да смени тропащите звена по окачването ... може и да не му стигнат.
                      ex - 147 16v multijet

Comment

Не при всеки е така ! Един приятел си купи ауди и даде торба с пари за него ... а също така друг си купи Ланча и само консумативи вече 2ра година я пърли яко и нищо ... вс е до каква кола ще попаднеш ! Също така първо си гледай твоите интереси и предпочитания .. после на вс други дето са за или против ! Но ако искаш да си обграден от скука си земи голфа .. ако искаш вс др зимай ГТ-то
                        Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                        Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
                          Не при всеки е така ! Един приятел си купи ауди и даде торба с пари за него ... а също така друг си купи Ланча и само консумативи вече 2ра година я пърли яко и нищо ... вс е до каква кола ще попаднеш ! Също така първо си гледай твоите интереси и предпочитания .. после на вс други дето са за или против ! Но ако искаш да си обграден от скука си земи голфа .. ако искаш вс др зимай ГТ-то
                          това, че тоя с Ланчата е мърляч, не означава нищо. Пълно е с хора, чийто коли не се чупят...
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                          ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Ай пак с тия 2 хиляди...едно обслужване с регистрация и т.н. около 1000лв. Той ако купи кола със заминало окачване и съединител трябва доста да се е заблял...
                            Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                            ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                            ex Alfa 156 1,9 JTD
                            ex Alfa 75 1,8

Comment

Ако взема кола ще е регистрирана и ще е проверена. Харесал съм една алфа със сменени ролки, ангренаж, пистов и консумативи на 110 000км. с 4 зимни 4 летни регистрирана на много прилична цена и мисля да се свържа със собственика да я видя тези дни. Вярно е че и късмета има голяма роля.

Comment

Working...
                              X